Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

Yhdistyksen jäsenten vesijumppavuorot (ma ja pe) ovat peruutettu loppuvuoden osalta Vetrealla, syynä klooripumpun rikkoontuminen.

____________________________

Jalkojenhoidon ammattitutkintoa suorittavien näyttöön ajalla 19. - 22.11. tarvitaan reuma-asiakkaita jalkojenhoitoon. Hoidon hinta 15 €/1½ h. Tiedustelut puh. 050 5777 826 Niina Martikainen, Riveria.

Yhdistys toimii alueensa reumasairaiden yhdyselimenä sekä valvoo heidän
yhteiskunnallisia etujaan ja oikeuksiaan.Yhdistys edistää ja vahvistaa jäsentensä tietoutta reumasairauksista koulutuksella,tiedotuksella ja neuvonnalla.

Kannustamme jäsenistöä huolehtimaan terveydestään, harrastamaan liikuntaa ja olemaan aktiivisia oman sairautensa hoidon suhteen.Virkistystoiminnalla aktivoidaan jäseniä tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia ja saamaan vertaistukea sekä voimia arkeen.

Toimintamuotoja:
• Jäsentapahtumat
• Jaosto- ja pienryhmätoiminta
• Liikuntatoiminta
• Virkistys- ja retkitoiminta
• Vertaistukihenkilötoiminta
• Koulutustapahtumat
• Asiantuntijoiden luennot
• Osallistuminen Suomen Reumaliiton tapahtumiin ja koulutuksiin

Yhdistyksessä toimivat jaostot ja toimikunnat
• Fibromyalgiajaosto
• Nivelreumajaosto
• Nuoret aikuiset -jaosto
• Selkäreumareumajaosto
• Sjögrenin syndrooma -jaosto
• Reumavanhempien jaosto
• Naistoimikunta

Lämpimästi tervetuloa mukaan luennoille, jaostojen kokoontumisiin, ohjattuun liikuntaan tai virkistäville retkille!

Jos kiinnostuit ja haluat toimia vapaaehtoisena yhdistyksessä, niin ota rohkeasti yhteyttä puheenjohtajaan tai hallituksen jäseniin ja kysy lisää!